Sveriges sportjournalistelit har hittat årets knäck.

Eller har dom? När journalister på en av sveriges största tidningar (kanske rentav största?) håller koll på allsvenska fotbollsspelare på Facebook, och skriver ett reportage-med intervju på sportbladet.se. Då har det fan gått långt.

Artikeln handlar om att Häckens brasse Paulinho Oliveira tydligen är med i någon grupp på Facebook som menar att man skall förbjuda damfotboll -eller sluta bara prata om det.

Paulinho menar att han inte har någon aning om att han är med i den gruppen och att alla får spela fotboll enligt honom, yadayada. Joo, tjena. Men skitsamma, det är inte det som är grejen.

Att Sportbladet mest håller på med porrjournalistik är ju knappast någon nyhet. Och att många av skribenterna på sverigest största sportbilaga är direkt inkompetenta, det visste man ju redan. Men vaffan, kom igen. Det här måste ju vara någon form av nytt lågvattenmärke. Vad kommer härnäst? "AIK-stjärnans fru sågs igår eftermiddag på Systembolaget", "IFK-stjärnan kallade en kompis för bög i nionde klass"?

Håll er till det idrottsliga och yttra er fan inte om resten, det blir bara pinsamt. Nej rensa ut den där jävla redaktionen och klona Erik Niva, så får han och hans kloner skapa ett nytt sportblad. Som handlar om SPORT.

Länk artikeln: "Förbjud Damfotboll"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0